kishelma.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
 
Leeftijd: 3 jaar en 5 maanden 
 

 
 
Veel mooie gedichten met
iedere maand een ander thema.
 
Wil je jouw punt hier terugvinden?
Meld je dan nu aan!
 
 
Doe mee aan de vrede
en plaats deze vredesduif
op je website voor een
betere wereld zonder oorlogen
en haat voor een wereld
vol vriendschap,
liefde en verdraagzaamheid.
 
 
 
Elk kaarsje, hoe klein ook.
brengt licht in de duisternis.
Dit kaarsje brandt voor hen
die het nodig hebben en voor
hen die niet meer bij ons zijn.
 
 
Deze virtuele vrouw loopt
in de strijd tegen borstkanker,
om zo de aandacht te vestigen
voor dit wereldwijde probleem.
Neem haar over en zorg
dat ze blijft lopen.

Awards
Als je in mijn vriendenlijst staat,
mag je deze meenemen!
 
Gekregen van Tanya ter stimulans
om te bloggen
 
 
Award voor webloggers vanwege
hun houding tegenover andere
webloggers en/of uit dankbaarheid
 
Gewonnen bij Onsthemagedichtenhoekje
met het gedicht 'Moelijke woorden'
 
 
Gekregen van
mijn vriendin Tanya
 
 
15-11-2009
 
 
 
 
In de groei
Het valt nu weer mee met de achterstand. De komende drie dagen heb ik geen lessen, dus nu hoop ik echt eens een keer alles bij te werken en dan ook bij te houden haha. Als je eenmaal achterloopt, is het lastig weer in te lopen. Niet alleen met bloggen heb ik wel gemerkt afgelopen periode haha. Maargoed, nu een logje over de wedstrijd van afgelopen vrijdag. Zaterdag heb ik nog opgepast, daar zal ik ook nog over loggen van de week. En dan ben ik weer bij en begint het weer opnieuw. Donderdag heb ik weer een wedstrijd, maar de rest van het weekend heb ik geen plannen. Ook wel eens lekker. Misschien dat ik nog naar vriendlief ga, maar dat moeten we nog afspreken. Nadeel vind ik wel dat ik nu niet toe kom aan andere logjes. Wel een reden om het weer beter bij te gaan houden. Goed, ik spring weer van de hak op de tak. Geeft misschien wel aan hoe druk ik ben geweest de afgelopen dagen, ben met tien dingen tegelijk bezig af en toe.
 
Eerst de wedstrijd maar van afgelopen vrijdag. We hadden wat eerder afgesproken dan normaal zodat we de tijd hadden om voor de wedstrijd het een en ander te bespreken. Vorige training hadden we dat afgesproken, we moeten beter evalueren na een wedstrijd en ook beter dingen afspreken buiten de wedstrijd. Soms gebeurt dit (onbewust) tijdens de wedstrijd en dat is niet handig, je raakt uit je concentratie en dat gaat ten koste van het spel. Erg jammer.
De eerste set stond ik in het veld op als buitenspeler, mijn vaste plekje. In de eerste set stonden we gelijk al een aardig eind achter, maar dit hebben we goed in weten te halen. Door veel in drieen te spelen en ons niet van de wijs te laten brengen, ons eigen spel blijven spelen. Toch was de strijd al beslist voor deze set, we verloren met 25-12. Best een verschil.
    De tweede set zat ik op de bank. Samen met een teamgenoot die wel van het aanmoedigen is. De hele set heeft ze dingen geroepen om aan te moedigen en dergelijke. Af en toe lag ik krom op de bank om wat ze allemaal zei. Maar, het is niet voor niks geweest, deze set verloren we met 25-23. Al een stuk beter dan de eerste set.
    De derde set hadden we dezelfde opstelling als in de tweede set. Jammer dat ik op de bank zat, maar ach, als het goed gaat, laat ze dan maar even. Ook nu werd er weer goed aangemoedigd en ook zeker niet verkeerd gespeeld. We moeten nog een hoop leren als team. Maar we beginnen elkaar steeds meer te vertrouwen. Als er een bal over je een gaat, dat er dan iemand achter je staat om te helpen. Het viel me ook op dat er veel in drieeen werd gespeeld en ik heb een aantal mooie aanvallen gezien. Ook van aanvalsters die normaal heel vaak niet (durven te) slaan. Dit ging nu wel goed en daar hebben we ook punten mee weten te scoren. Toch verloren we de set nog met 25-16.
    De vierde set stond ik er weer in en dat vond ik wel lekker. Ik had het koud gekregen ondertussen en had wel zin om weer wat te gaan doen. Iedereen stond lekker te spelen, maar zelf kon ik dat gevoel niet krijgen. Achteraf kon ik ook niet zeggen dat ik lekker gespeeld had, de andere hadden dat wel allemaal. Ach ja, die wedstrijden heb je ook wel eens. Het was wel goed dat ik er in stond samen met mijn teamgenoot waarmee ik de tweede en derde set op de bank had gezeten. We waren nog vol energie en konden de andere even oppeppen. Maar niet genoeg om er set te winnen, het werd 25-18 voor de tegenpartij.
 
In totaal is er niet slecht gespeeld. Zoals ik al zei komt er steeds meer vertrouwen binnen het team. We raken wat beter op elkaar ingespeeld en met de trainingen wordt er hard gewerkt. Tot januari hebben we niet onze coach/trainer van vorig jaar, maar een invalsters. Dit gaat eigenlijk best goed, ze geeft lekkere trainingen met nieuwe oefeningen en voldoende afwisseling. In januari komt onze 'ouder' trainer en coach terug, hij verwacht dan voldoende hersteld te zijn. Het is even afwachten hoe het dan gaat, of we weer aan elkaar kunnen wennen. Maar dat zien we in januari wel weer. We gaan nu voorlopig lekker spelen, veel leren en proberen beter te worden. In ons systeem zijn we ook voortdurend bezig om dingen te bedenken waardoor het beter gaat. Het zit er nu goed in en maken geen vakfouten meer tijdens de wedstrijd, volgende training gaan we kijken of het iets kunnen uitbreiden. We lopen nu nog tegen dingen aan die waarschijnlijk wel zijn op te lossen.

Reacties

♥ Inge ♥ op 03-11-2010 19:45
Lekker om de komende dagen wat rustiger te hebben...ook wij vinden het weleens heerlijk om niets hebben in het weekend!
Jammer dat jullie verloren hebben met de wedstrijd...ook jammer dat je niet zoveel gespeeld hebt...maar gelukkig mocht je wel weer meedoen!
Het team moet ook goed ingespeeld zijn op elkaar...maar misschien gebeurd dat wel snel!
 
Fijne avond verder!
Sanne op 03-11-2010 21:55
Wat fijn dat jullie steeds meer op elkaar ingespeeld raken. Die groei komt er wel... het heeft alleen tijd nodig.
 
Loop jezelf niet voorbij met al die dingen en neem ook op tijd je rust!
Sinterklaas op 05-11-2010 22:10
Ola Senorita wat maakt u deze oude en moede piet blij
jippieajeeeee u bent er met het spel in 2010 weer bij!
anita1972 op 07-11-2010 08:45
Hoi Hoi
Ik kom je even een fijne zondag wensen
Liefs van Anita
boclau op 07-11-2010 10:05
Fijn dat het volleyballen steeds beter gaat! Ik heb ook altijd als ik halverwege de wedstrijd op de reservebank zit, het voor mijn gevoel minder gaat als ik daarna weer in het veld staat.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl