kishelma.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
 
Leeftijd: 3 jaar en 5 maanden 
 

 
 
Veel mooie gedichten met
iedere maand een ander thema.
 
Wil je jouw punt hier terugvinden?
Meld je dan nu aan!
 
 
Doe mee aan de vrede
en plaats deze vredesduif
op je website voor een
betere wereld zonder oorlogen
en haat voor een wereld
vol vriendschap,
liefde en verdraagzaamheid.
 
 
 
Elk kaarsje, hoe klein ook.
brengt licht in de duisternis.
Dit kaarsje brandt voor hen
die het nodig hebben en voor
hen die niet meer bij ons zijn.
 
 
Deze virtuele vrouw loopt
in de strijd tegen borstkanker,
om zo de aandacht te vestigen
voor dit wereldwijde probleem.
Neem haar over en zorg
dat ze blijft lopen.

Awards
Als je in mijn vriendenlijst staat,
mag je deze meenemen!
 
Gekregen van Tanya ter stimulans
om te bloggen
 
 
Award voor webloggers vanwege
hun houding tegenover andere
webloggers en/of uit dankbaarheid
 
Gewonnen bij Onsthemagedichtenhoekje
met het gedicht 'Moelijke woorden'
 
 
Gekregen van
mijn vriendin Tanya
 
 
15-11-2009
 
 
 
 
Genoeg te doen
Zaterdagavond was het weer tijd om op te passen op de tweeling. Dit keer was ik er om zeven uur en lagen de kinderen nog niet in bed. Ze waren nog vol energie en dat werd niet zo gewaardeerd door hun moeder, na een paar keer waarschuwen werden ze niet rustiger en dus werden ze gelijk naar bed gebracht. Tegen half acht waren de ouders weg en vrijwel gelijk hoorde ik er eentje huilen boven. Inderdaad, ze wilde mij nog even zien. Dan is de oppas er en moet je gelijk naar bed, is ook niet gezellig natuurlijk. Ik ben even naar haar toe gegaan en daarna heb is ze vrij snel gaan slapen. Tegen negen uur hoorde ik echter weer gestommel boven dus ben ik nog even gaan kijken. J. zat te spelen in haar kamer met de grote lamp aan. Ze kon niet slapen en had het echt al heel erg geprobeerd. Tussen half acht en negen had ze al wel geslapen volgens mij, maar goed. Ik heb haar er weer in gelegd en na even bij haar te hebben gezeten is ze weer gaan slapen. Daarna heb ik niemand meer gehoord totdat de ouders thuis kwamen tegen half een. Het was dus weer een lang avondje oppassen, maar ik heb dan ook nog een hoop kunnen doen. De laatste tijd is er niks op tv op zaterdagavond, dus had ik maar een schoolboeken meegenomen om me mee te vermaken. Dat is nog wel gelukt ook, al ligt het tempo niet zo hoog als je gebeld wordt tussendoor en de tv aan staat.
 
Deze week heb ik verder niet zo veel plannen. Vandaag en vrijdag heb ik geen les. Dat wil echter niet zeggen dat ik niks te doen heb, het lijstje dat hier naast me ligt is lang zat. Daarom was ik er vanmorgen ook al vroeg bij, iets voor half negen zat ik achter mijn bureau. Het was wel erg aantrekkelijk vanmorgen om mij nog een keer om te draaien, maar dan verslaap ik de ochtend en doe ik de rest van de dag ook niet veel meer is mijn ervaring. Vanavond heb ik volleybaltraining, hopelijk kunnen we er even hard tegenaan gaan en op de positie's trainen. Morgen heb ik catechese en vrijdag hebben we een volleybalwedstrijd. En owja, zaterdag ga ik winkelen met mijn moeder en 's avonds ga ik mee helpen bij Rock Solid. Geen redenen om mijzelf te vervelen dus deze week!

Reacties

♥ Inge ♥ op 05-10-2010 20:45
Je past nog best veel op hoor...krijg je er ook wat voor? Gezien je weekplanning verveel jij je niet.....nah, houdt je van de straat he?
 
Fijne avond verder hoor!
boclau op 05-10-2010 21:38
Je hoeft je dus, net als ik, niet te vervelen! Best handig voor je schoolwerk zo'n avondje oppassen. 
Sanne op 06-10-2010 07:01
Je hebt dus weer een heerlijk oppasavondje gehad. Wel fijn als je daar ook lekker aan je studie verder kunt werken. Er is tegenwoordig elke dag niks op tv trouwens.
 
Geniet van je vrije drukke daagjes en alvast een heel fijn weekend!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl