kishelma.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
 
Leeftijd: 3 jaar en 5 maanden 
 

 
 
Veel mooie gedichten met
iedere maand een ander thema.
 
Wil je jouw punt hier terugvinden?
Meld je dan nu aan!
 
 
Doe mee aan de vrede
en plaats deze vredesduif
op je website voor een
betere wereld zonder oorlogen
en haat voor een wereld
vol vriendschap,
liefde en verdraagzaamheid.
 
 
 
Elk kaarsje, hoe klein ook.
brengt licht in de duisternis.
Dit kaarsje brandt voor hen
die het nodig hebben en voor
hen die niet meer bij ons zijn.
 
 
Deze virtuele vrouw loopt
in de strijd tegen borstkanker,
om zo de aandacht te vestigen
voor dit wereldwijde probleem.
Neem haar over en zorg
dat ze blijft lopen.

Awards
Als je in mijn vriendenlijst staat,
mag je deze meenemen!
 
Gekregen van Tanya ter stimulans
om te bloggen
 
 
Award voor webloggers vanwege
hun houding tegenover andere
webloggers en/of uit dankbaarheid
 
Gewonnen bij Onsthemagedichtenhoekje
met het gedicht 'Moelijke woorden'
 
 
Gekregen van
mijn vriendin Tanya
 
 
15-11-2009
 
 
 
 
De afgelopen week
Ik ben me er van bewust dat het akelig stil is op mijn log de laatste tijd. Helaas komt het er niet echt van om regelmatig te bloggen. Ik doe mijn best en ik weet vaak ook wel wat, maar ja, de tijd gaat sneller dan ik af en toe. De nieuwe opleiding kost me ook meer tijd dan gedacht en dan met de dingen er om heen is mijn week toch al snel heel aardig gevuld.
 
De laatste log ging over de oefenwedstrijden van volleybal, dat is inmiddels al weer anderhalve week geleden. Die zondag erna  was er startzondag in de kerk en tevens dopen. Het was een mooie dienst met mooie liederen. Na de dienst was er nog koffiedrinken, een quiz, lunch en 's middags waren er nog workshops. De hele dag had een Afrikaans tintje, er werd namelijk een heel Afrikaans gezin gedoopt; vader, moeder en kind. Het is dus een mooie dag geworden om zo het nieuwe seizoen te openen dus!
    De rest van die week is er niet veel bijzonders gebeurd. Of ja, donderdagavond heb ik opgepast bij de tweeling. Ook dit keer was het een makkie, om acht uur was ik er en om twaalf uur was ik weer thuis. De kinderen lagen al op bed toen ik kwam en ik heb ze de hele avond niet gehoord. Ik heb dus op de bank gezeten en tv gekeken en wat huiswerk gemaakt, prima te doen! Zaterdag mag ik weer oppassen, zelfde tijd, zelfde bank.
    Vrijdag mocht ik voor de tweede keer afrijden. Helaas niet de laatste keer, de examinator was niet tevreden. Tijdens het examen ging ik dingen doen die ik in een gewone rijles niet doe. Dat was bij het eerste examen al zo, en nu dus ook eigenlijk. Mijn instructrice en ik gaan nu kijken wat we er aan kunnen doen. Aan die stomme zenuwen, ik kan het gewoon en ik baal ervan dat ik dat niet gewoon laat zien aan de examinator.
    Zondag zijn we met zijn zessen (inclusief) hond naar mijn oom  & tante, twee nichtjes, neefje en hun hond geweest in Groningen. Mijn nichtje was een week eerder jarig en is toen zeven jaar geworden. Om tien uur vertrokken we, om twaalf uur waren we bij ze. Kaj hadden we meegenomen want hij kan niet zo lang alleen zijn. Toen onze verbazing kon hij het heel goed vinden met hun hond, ook een Engelse Springer Spaniel (die heeft wel eens bij ons gelogeerd). Het is een gezellig dagje geworden en om half zeven waren we weer thuis.
 
Nu ga ik afronden, ik wilde nog wat meer typen maar dat doe ik van de week wel weer. Ik moet nu namelijk naar school toe. Om tien uur heb ik met klasgenoten afgesproken om aan een presentatie te werken over medicatie van diabetes mellitus (gewoon suikerziekte), die presentatie hebben we om half twaalf. Aan de slag dus maar!
 

Reacties

Sanne op 22-09-2010 13:55
Die stilte overal is voor mij ook één van de redenen waarom ik ben gestopt met mijn punt en het gewoon even op hyves houdt. En als ik er zin in heb dan is er altijd mijn eigen domeintje nog.
boclau op 22-09-2010 20:09
Ja, soms gaat de tijd een stukje te snel! Ik loop ook nog steeds achter met bloggen...
♥ Inge ♥ op 23-09-2010 19:26
Je kan het maar druk hebben he meid, maar je hebt een hoop te vertellen hoor! En in blogland is het druk...iedereen is terug van vakantie en staan er iedere dag weer vele logs voor me klaar op reader! Maar ik vind het gezellig om bij iedereen langs te gaan! Jammer dat je weer niet geslaagd bent...echt balen hoor! Maar niet opgeven hoor, 3x is scheepsrecht!! Succes met de presentatie hoor!
anita1972 op 26-09-2010 09:34
Hoi Hoi
Ik kom je even een fijne zondag wensen
Liefs van anita
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl