kishelma.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
 
Leeftijd: 3 jaar en 5 maanden 
 

 
 
Veel mooie gedichten met
iedere maand een ander thema.
 
Wil je jouw punt hier terugvinden?
Meld je dan nu aan!
 
 
Doe mee aan de vrede
en plaats deze vredesduif
op je website voor een
betere wereld zonder oorlogen
en haat voor een wereld
vol vriendschap,
liefde en verdraagzaamheid.
 
 
 
Elk kaarsje, hoe klein ook.
brengt licht in de duisternis.
Dit kaarsje brandt voor hen
die het nodig hebben en voor
hen die niet meer bij ons zijn.
 
 
Deze virtuele vrouw loopt
in de strijd tegen borstkanker,
om zo de aandacht te vestigen
voor dit wereldwijde probleem.
Neem haar over en zorg
dat ze blijft lopen.

Awards
Als je in mijn vriendenlijst staat,
mag je deze meenemen!
 
Gekregen van Tanya ter stimulans
om te bloggen
 
 
Award voor webloggers vanwege
hun houding tegenover andere
webloggers en/of uit dankbaarheid
 
Gewonnen bij Onsthemagedichtenhoekje
met het gedicht 'Moelijke woorden'
 
 
Gekregen van
mijn vriendin Tanya
 
 
15-11-2009
 
 
 
 
Rommelblogje
Zo, hier ben ik dan ook weer eens. Het is niet dat ik niks te vertellen heb of er geen tijd voor heb, maar het komt er op de een of andere manier steeds niet van om te bloggen.
 
Mijn laatste blog ging over mijn vakantie met het schip van de Zonnebloem waarop ik als vrijwilliger aanboord was. Dit is mijn goed bevallen en ik hoop nog vaker mee te gaan. In het begin van de week moest ik nog even mijn draai vinden, maar die had ik woensdag wel gevonden en vanaf toen werd het alleen maar leuker. Het contact met de gasten en de andere vrijwilligers is erg leuk. Vooral de gasten zo zien te genieten van, voor de meeste van ons, gewone dingen; een terrasje pakken, een wandelingetje maken. Niets is te veel en bijna alles kan in zo'n geweldig. Elke avond werd er een gedichtje voor gelezen bij het diner en die waren voor mij ook steeds wel raak. Ze passen allemaal goed bij zo'n week en die zal ik hier nog wel neerzetten (al kan het even duren).
    Verder heb ik woensdagavond opgepast op de tweeling van zes. Om kwart over vijf was ik er tot een uur of elf. Na even gespeeld te hebben, heb ik om zes uur met ze gegeten, macroni. Het eten ging best goed en na het eten was er ook nog even tijd om te spelen, vier op een rij. Best leuk om te zien of fanatiek ze probeerde te winnen van mij. Om het leuk te houden heb ik ze ook een keer laten winnen, wel zo aardig he:P. Om een uur of half acht/ kwart voor acht had ik ze na drie verhaaltjes op bed liggen. Daarna heb ik ze eigenlijk niet meer gehoord, op eentje na. J. riep mij nog twee keer omdat ze bang was van de regen op het raam en een keer omdat ze het zo warm had. Even beneden zitten en een slokje water helpt daar altijd tegen en daarna heb ik haar niet meer gehoord. Met het onweer viel het gelukkig mee, daar schijnen ze bang voor te zijn, maar die hielden zich rustig.
    Misschien vroeg je het je af of heb je het al op mijn Hyves gelezen. Gisteren, donderdag, was de uitslag van de lotingsstudies. Geneeskunde, mijn eerste keus, valt daar ook onder. Helaas kreeg ik een bericht dat ze me nog niet willen hebben in Groningen, ik ben dus uitgeloot. In augustus/september begin ik daarom aan hbo-v aan de Christelijke Hogeschool in Ede. Dit lijkt me ook een leuke opleiding, in elk geval voor een jaar. Ik kan tenslotte altijd weer meeloten voor geneeskunde volgend jaar. Vermaken zal ik me ook komend jaar wel weer. En, ik kan gewoon mijn eigen dorpje blijven volleyballen en daar ben ik stiekem dan wel weer blij mee. Vorig jaar heb ik voor het eerst in het damesteam gespeeld en dat beviel mij toch eigenlijk wel heel erg goed.   

Reacties

Sandra op 17-07-2010 08:01
Balen dat je bent uitgeloot voor de studie geneeskunde. Gelukkig had je nog wat achter de hand! En de voordelen zijn misschien ook wel weer fijn...
boclau op 29-07-2010 19:34
Balen dat je bent uitgeloot! Zou leuker zijn geweest als het andersom was (jij ingeloot, ik uitgeloot...) Maar verpleegkunde lijkt me ook leuk om te doen!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl