kishelma.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
 
Leeftijd: 3 jaar en 5 maanden 
 

 
 
Veel mooie gedichten met
iedere maand een ander thema.
 
Wil je jouw punt hier terugvinden?
Meld je dan nu aan!
 
 
Doe mee aan de vrede
en plaats deze vredesduif
op je website voor een
betere wereld zonder oorlogen
en haat voor een wereld
vol vriendschap,
liefde en verdraagzaamheid.
 
 
 
Elk kaarsje, hoe klein ook.
brengt licht in de duisternis.
Dit kaarsje brandt voor hen
die het nodig hebben en voor
hen die niet meer bij ons zijn.
 
 
Deze virtuele vrouw loopt
in de strijd tegen borstkanker,
om zo de aandacht te vestigen
voor dit wereldwijde probleem.
Neem haar over en zorg
dat ze blijft lopen.

Awards
Als je in mijn vriendenlijst staat,
mag je deze meenemen!
 
Gekregen van Tanya ter stimulans
om te bloggen
 
 
Award voor webloggers vanwege
hun houding tegenover andere
webloggers en/of uit dankbaarheid
 
Gewonnen bij Onsthemagedichtenhoekje
met het gedicht 'Moelijke woorden'
 
 
Gekregen van
mijn vriendin Tanya
 
 
15-11-2009
 
 
 
 
Afsluiten
Afsluiten. Een breed woord. Je kunt veel dingen afsluiten.
 
Allereest heb ik deze maand de middelbare school periode afgesloten door mijn vwo diploma te behalen. Op een kaartje dat ik kreeg stond 'daar kun je gerust een beetje heel erg trots op zijn'. Trots is voor mij misschien niet het goede woord, blij en opgelucht wel. Het is natuurlijk hartstikke goed, maar dat ene jaartje erbij doet die trots toch wel minder zijn voor mijn gevoel. Vrijdag 2 juli wordt het echt afgesloten met de diploma uitreiking.
    Dan het volleybal seizoen, ook dat is afgesloten. Afgelopen dinsdag hebben we met een groot deel van het team bij de pizzeria hier in het dorp gegeten. Het was ter afscheid van een teamgenoot, maar eigenlijk toch ook wel een afsluiting van het seizoen. Al hadden we dat al eerder gedaan met een bbq bij onze coach. Toch was het ook nu een gezellige avond. Van zeven uur tot tien uur hebben we op het terras gezeten en daarna heeft een klein groepje nog tot half twaalf in de sporthal gezeten (het herenteam was er ook nog). Een geslaagde avond dus! Ik heb het nu over de afsluiting van het seizoen. Maar het zit er best in dat dit ook de afsluiting is geweest van mij bij deze vereniging. Dit heeft weer met Groningen te maken. Maar ook daar kan ik volleyballen natuurlijk. Ga ik naar Ede, dan blijf ik bij mijn eigen vertrouwde vereniging. Het is er net zo gezellig in het team!
    Ook op kerkelijk gebied sluit ik wat af. De catechese was al een tijdje gestopt dus daar doel ik niet op. Vandaag heb ik door gegeven dat ik met de kindernevendienst wil stoppen. Ik was net op tijd want het rooster wordt deze week gemaakt. Als ik volgend jaar in Groningen beland, weet ik niet hoe ik het ga doen met de weekenden. Waarschijnlijk kom ik nog wel vaak naar huis, maar het is toch lastig als ik naar huis moet voor de kindernevendienst terwijl ik in Groningen bijvoorbeeld zaterdag een feestje heb. Als ik naar Ede ga, zou het nog wel kunnen maar ach, ik ben het ook wel zat. Ik heb het een heel aantal jaar gedaan en ik vond het altijd wel leuk ook met die kinderen, maar nu begint het me te vervelen. Op het oppasrooster sta ik al twee roosters niet meer.
     Om het lijstje nog even wat langer te maken. Fluiten. Dit doe ik al elf jaar, sopraan en na een jaar of vier/vijf kwam de altblokfluit er ook bij. Al die tijd heb ik bij dezelfde persoon thuis gespeeld, soms in een groepje maar de laatste jaren vooral alleen. Soms ging het goed en soms iets minder als ik weer eens te weinig had gespeeld. Dit gebeurt me steeds vaker, ik moet me er af en toe echt toe zetten om te gaan fluiten. Als ik bezig ben, vind ik het wel weer heel leuk, maar toch. Dit is al een jaar zo ongeveer dus misschien wordt het dan toch eens tijd voor iets anders. Misschien in een ander gezelschap fluiten? Of nou ja, ik zie wel. Ook even kijken hoe het uitkomt met de studie. Een ding weet ik wel, dat ik het stiekem wel jammer vind om afscheid te moeten nemen van onze wekelijks half uurtjes. Het was naast de mooie stukken fluiten ook altijd erg gezellig.

Reacties

♥ Inge ♥ op 28-06-2010 08:27
En zo sluit je heel veel dingen af in je leven, maar tegelijkertijd staan er weer heel veel deuren open! Op naar nieuwe uitdagingen!
 
Heb een fijne dag hoor, en geniet van je vakantie!
essie70 op 28-06-2010 10:26
 
Esther.
Mutsy op 28-06-2010 10:47
Afsluiten hoort erbij om weer verder te kunnen gaan in je leven! Ik ben benieuwd wat het gaat worden allemaal.
boclau op 29-06-2010 19:19
Altijd moeilijk afscheid nemen! Wanneer krijg je de uitslag van de loting?
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl